⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Единечен чаршав со ластик + ГРАТИС навлака ⚠️⚠️⚠️

Tan-tan Caravan

1,290.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-4
  • Времетраење:  30 мин
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: Blue Orange 
Спореди

Stroll around Tan Tan Market’s alleys and acquire the most precious selection of local crafts. Be the first to finish filling the caravan with these picks and you will secure your access to the best choice of treasures while keeping away the little mice ready to nibble away at your riches. Seek the favors of the Princess, merchants and Genie, however, be wary of thieves.

Object of the Game
Collect goods, choose your friends carefully and avoid the mice to become the richest merchant.

How to play
On their turn, players can carry out one of the 2 following actions: Buy cards from the market or Stock the caravan.

When the caravan is full, players must take cards from the caravan. Moving clockwise, each player must take all the cards of only one type found in the caravan, and place these in front of them, face-up, to show off their riches.

End of the Game
When there are no cards left in the pile, the game continues until the next time the caravan is full and the players have collected their cards from the caravan. Players then work out their score in the following way using the score pad:

  • Goods cards are worth as many points as they indicate.
  • The player(s) with the most Princesses adds together all the points their princesses give them (see Princesses above).
  • The player(s) with the most Merchants adds together all the points their merchants give them (see Merchants above).
  • Genie’s Lamp: At the end of the game, these cards are worth the number indicated on their face squared (see previous page).

The player with the highest score at the end wins.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu