⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Единечен чаршав со ластик + ГРАТИС навлака ⚠️⚠️⚠️

The Lord of The Rings: Tales of Middle-Earth Scene Boxes

Има залиха

CONTENTS

  • 6 Traditional Foil Borderless Scene Cards
  • 6 Art Cards
  • 3 Set Boosters
  • paper display easel
Спореди
SKU: WCMG29-5 Категорија: -> Како да нарачам?

Get all four The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth Scene Boxes—Aragorn at Helm’s Deep, Flight of the Witch-king, The Might of Galadriel, and Gandalf in Pelennor Fields. Each Scene Box contains 6 Traditional Foil Borderless Scene Cards, 6 Art Cards, 3 Set Boosters, and a paper display easel. Each Set Booster contains 12 Magic cards, 1 Art Card, and 1 token/ad card, Helper card, or card from “The List” (a special card from Magic’s history—found in 25% of packs), with a combination of 1–4 card(s) of rarity Rare or higher and 3–7 Uncommon, 3–7 Common, and 1 Land cards. A Traditional Foil Land replaces the basic land in 20% of Set Boosters and a Foil-Stamped Signature Art Card replaces the Art Card in 10% of Set Boosters. This product does not contain Serialized Ring cards, including the Serialized Elven, Dwarven, or Human Sol Ring cards, and the 1 of 1 Ring (Serialized 001 of 001). Serialized Elven, Dwarven, and Human Sol Ring cards can only be found in some The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth Collector Boosters. The Serialized 1 of 1 Ring was originally in an English Collector Booster but was found on June 30, 2023. Non-serialized Ring cards are mechanically identical to their Serialized versions.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu