Three Little Piggies Deluxe

2,000.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 3+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Откога ќе ги изградат своите куќички, Трите Прасиња можат мирно да си играат во дворот… се додека не се појави волкот. А тогаш, треба веднаш да се сокријат во своите сигурни домови!
Содржи големи тродимензионални делови погодни за држење во рака!
Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Main Menu