⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Квалитет на кој му се враќате!

Памучно трико

Материјал на иднината!
100% памучен, квалитетен производ со исклучително растегливи својства поради иновативниот начин на ткаење на материјалот.

Зошто да нѐ изберете нас

Испорака на адреса

сигурна и брза достава до вашата адреса

Плаќање при прием

плаќате дури откако ќе го примите нарачаниот производ

Македонски производи

ги поддржуваме македонските производители

Безбедно онлајн купување

удобно и безбедно купување од дома​

Задоволни клиенти

“Од мајка ми ја наследив навиката за дома да користам исклучиво чаршави со ластик. Нарачав од Депо два единечни за децата, ај што креветите секогаш им се средени, па и со боите ја живнавме собата. Ви благодарам.”
Симона Л.
"Чаршавите ме купија кога видов дека имаат плус метража за страниците на душекот. Сакам да бидат спастрени а не да се подигнуваат на секое легнување и станување."
Милица Ј
“Ретко кога можем да најдам чаршав што ќе ја покрие нашата спална, онаква голема имаме со сопругот. Ама овие чаршави немаат утка, имам 4 бои до сега од големите.”
Бина Е.

Сѐ уште се двоумите?

Искористете ја оваа неповторлива понуда и нарачајте веднаш!

Main Menu