⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Подарок крпа за плажа DUO TONE за секоја нарачка над 2000 денари ⚠️⚠️⚠️

Carnac

1,690.00 ден

Нема на залиха

Спореди
  • Број на играчи: 2
  • Времетраење:  20 мин
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: HUCH!

Carnac is a simple fast abstract strategy game for two players. On your turn, you take a Megalith — a piece formed by two cubes joined together — from the common reserve, and place it on the board in a standing position. The turn passes to your opponent if he is willing to tip over the Megalith or if the Megalith cannot be tipped over.

A player owns a square if it is covered by a Megalith showing his color on the upper face. A Dolmen is a group of at least three adjacent squares belonging to the same player. The game is won by the player with the most Dolmens; in case of a tie, the player with the largest Dolmen wins.

All Megaliths are the same: three faces (one square and two opposed rectangular ones) of one color and the other three faces of the other color. The two main aspects of the game are:

  • Your move often is also determined by your opponent’s choice.
  • Having a lot of Megaliths with your own color showing on the upper face is not always a good thing as you might end up with merely one giant Dolmen. The basic aim of the game is building many Dolmens and keeping them separated, while trying to connect your opponent’s Dolmens to each other.

It is possible to play Carnac on different board sizes, leading to the use of different strategies to achieve victory.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu