Cockroach Poker

890.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-6
  • Времетраење:  20 мин
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: Drei Magier Spiele 
  • Играта е неанглиско издание, но содржи правила на англиски јазик.
  • Играта е јазично независна (картите и сите компоненти не содржат текст).
Спореди

 

Main Menu