Farmyard – Bunny

399.00 ден

Има залиха

• 2х 18гр кесички глина (бела, жолта)
• 3х 5гр кесички глина (портокалова, црвена, црна)
• 1х 5-во-1 Супер Дупер Пинокио алатка
• 1х Картонска подлога
• 1х Илустриран прирачник

Спореди

Со своите долги ушиња и секогаш со морков в рака, зајачето е прекрасно, но нежно и плашливо животно. Направете го од веселата глина и нека го краси вашиот дом.

JumpingClay е совршен материјал за 3D моделирање. Најмеката и најлесната глина на светот лесно се оформува, се суши при контакт со воздух и не прави неред. Затоа децата ја обожаваат, но и возрасните во многу делови од светот.

Употребата на оваа весела глина нема граници. Со неа децата играат, но и возрасните, се користи за украсување слики, огледала, торти и колачи, детски соби или кутии, се изработува накит, приврзоци, магнети и уште многу други нешта што Вашата фантазија може да ги посака. Преку игра и забава, JumpingClay глината ја развива креативноста, концентрацијата и самодовербата кај децата. Да, играчките можат да бидат и едукативни, а учењето може да биде забавно!

Main Menu