⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

New Capenna Commander Decks

Нема на залиха

Contents:
• 100-Card ready-to-play Streets of New Capenna Commander deck—Bedecked Brokers
• 2-Card Collector Booster Sample Pack
• Green-White-Blue deck—includes 2 traditional foils + 98 nonfoil cards
• 1 Foil-etched Display Commander
• 10 Double-sided tokens + life tracker and deck box
• Introduces 2 foil + 15 nonfoil MTG cards not found in the main set

Спореди
SKU: WCMG30-7 Категорија: -> Како да нарачам?

The Bedecked Brokers Streets of New Capenna Commander Deck set includes 1 ready-to-play Green-White-Blue deck of 100 Magic cards (2 traditional foil, 98 nonfoil), a 2-card Collector Booster Sample Pack, 1 foil-etched Display Commander (a thick cardstock copy of the commander card with foil etched into the card’s border and art), 10 double-sided tokens, 1 counter punchout card, 1 deck box (can hold 100 sleeved cards), 1 life tracker, and 1 reference card.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu