⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Magic The Gathering The Lord of The Rings: Tales of Middle-Earth Commander Deck

Има залиха

  •  100-card deck contains 2 Foil Legendary Creature cards and 98 nonfoil cards
  • Experience the beloved story of The Lord of the Rings with the strategic gameplay of Magic: The Gathering, facing off against opponents in thrilling magical battles
  • Commander is a multiplayer way to play Magic, an epic, free-for-all battle full of strategic plays and social intrigue
  • Each deck introduces 20 never-before-seen Commander cards to Magic: The Gathering
  • Each deck comes with a 2-card Collector Booster Sample Pack containing 2 special treatment cards from The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth set, including 1 Rare or Mythic Rare and at least 1 Traditional Foil
  • Each deck also comes with 10 double-sided tokens, 1 Helper card, 1 life tracker, 1 deck box, and 1 Foil-Etched Display Commander
Спореди
SKU: WCMG37-1 Категорија: -> Како да нарачам?

Commander is a multiplayer way to play Magic—an epic, free-for-all battle full of strategic plays and social intrigue. Alliances may be made, but in the end, only one player will be left standing. Until the next game begins, of course! Try out Magic: The Gathering’s most popular format with four ready-to-play decks from The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth.

The beloved story and characters of The Lord of the Rings meet the thrilling gameplay of Magic: The Gathering in this The Lord of the Rings-themed Commander Deck. Try out Magic’s most popular format with a deck that’s ready to play right out of the box and fight for the fate of Middle-earth.

This The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth Commander Deck set includes 4 ready-to-play decks, each of which contain: 100 Magic cards(2 Traditional Foil Legendary Creature cards, 98 nonfoil cards), a 2-card Collector Booster Sample Pack (contains 1 Traditional Foil or nonfoil special treatment card of rarity Rare or higher and 1 Traditional Foil special treatment Common or Uncommon card), 1 foil-etched Display Commander (a thick cardstock copy of the commander card with foil etched into the card’s border and art), 10 double-sided tokens, 1 Helper card, 1 deck box (can hold 100 sleeved cards), 1 Life Wheel, 1 strategy insert, and 1 reference card.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu