Parking Puzzler

1,290.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

За многумина паркирањето не е лесна работа. Тестирајте го вашето паркинг-мајсторство преку 60 паркинг-предизвици!
Оваа уникатна игра на дедукција бара од играчот да го најде вистинското место за секоја од колите, употребувајќи ги информациите од дадениот предизвик.
Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Main Menu