Stetind in North, Norway

890.00 ден

Има залиха

Спореди
SKU: PAZ50-555 Категорија: -> Како да нарачам?
  • Сложувалка со 1000 парчиња
  • Големина на сликата : 50 x 70 cm
  • Возраст: 12 +
  • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  • СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатниа форма и ниедно од нив не се повторува.
  • ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

Main Menu