⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Подарок крпа за плажа DUO TONE за секоја нарачка над 3000 денари ⚠️⚠️⚠️

Uly & Polly

690.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-5
  • Времетраење:  10-20 мин
  • Вoзраст: 4+
  • Издавач: Blue Orange 
Спореди

Wilson & Shep, a.k.a. Uly & Polly, is a semi-cooperative game in which each round one player competes against all others. This one player is Wilson, the mischievous little wolf who likes to hide in the flock of sheep. Everyone else works together as Shep the sheepdog to find the little wolf’s hiding place.

To set up for the round, lay out the sixteen sheep tiles. While all other players close their eyes, Wilson then swaps the wolf token for one of the sheep. The Shep players then place the sheepdog token on a tile and reveal it. If they already found Wilson, they win the round, but if not the Wilson player chooses two tiles adjacent either orthogonally or diagonally (whether Wilson is on one of those tiles or not) and swaps them. Shep then moves to any adjacent tile and reveals it.

If Wilson is still in hiding after eight tiles have been revealed, the Wilson player wins the round and receives reward tokens; otherwise the Shep players receive rewards. After each player has been Wilson once, whoever has the most rewards wins!

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu