IQ Love

990.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Покажете му на вашиот мозок дека го сакате, преку овие скапоцени камења.

Можете ли да ги вклопите сите драги камења во мозаикот? 120 предизвици и двојна подлога… за долго пријателство. Се што ви треба е љубов.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. решавање на проблеми
  3. просторен увид

Main Menu