IQ Stixx

990.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Употребете ги сите трикови и наредете ги стапчињата!

5 хоризонтални стапчиња треба да се сместат врз 5 вертикални. 120 предизвици во оваа соло-игра погодна за патување.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми

Main Menu