IQ Six Pro

890.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 8 +
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games
Спореди

120 предизвици на три начини, во дводимензионални и пирамидални тродимензионални форми!Компактно пакување, погодно за патувања!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  • концентрација
  • логика
  • решавање на проблеми
  • просторен увид
  • планирање

Main Menu