⚠️⚠️⚠️ АКЦИЈА: Подарок крпа за плажа DUO TONE за секоја нарачка над 2000 денари ⚠️⚠️⚠️

Murders at Karlov Manor Commander Decks (4 различни)

Има залиха

 • 1 Ready-to-play deck of 100 Magic cards with the following:
  • 2 Traditional foil new-to-Magic legendary creature cards that can each serve as the deck’s commander
  • 98 Non-foil cards
   • 10 New-to-Magic cards
   • 88 Reprints and Murders at Karlov Manor cards, including multiples of basic lands
 • 1 Two-card Collector Booster Sample Pack that contains the following:
  • 1 Traditional foil or non-foil Booster Fun rare or mythic rare
   • This can be a card with the showcase magnified, showcase dossier, Ravnica City, borderless, or extended-art treatment.
  • 1 Traditional foil common or uncommon with the showcase dossier or showcase magnified treatment
 • 1 Foil-etched display commander (a thick cardstock copy of the commander card with foil etched into the card’s border and art; not legal in sanctioned Commander play)
 • 10 Double-sided tokens
 • 1 Deck box (that can hold 100 sleeved cards)
 • 1 Life wheel
 • 1 Strategy insert
Спореди
SKU: WCMG41-7 Категорија: -> Како да нарачам?

 

In Commander, four players come together to show their strength and strategy, with one player coming out on top. Each ready-to-play 100-card Murders at Karlov Manor Commander deck makes it easy for fans of Commander—and Magic—to grab a deck and play right away. And like other Murders at Karlov Manor products, these Commander decks include clues for one of the 13 puzzles in the RavnicaDetectiveAgency.com event!

There are 45 total new-to-Magic cards across the four Commander decks, including 1 card that appears in four different variations (one in each deck).

Here are the contents of each deck:

 • 1 Ready-to-play deck of 100 Magic cards with the following:
  • 2 Traditional foil new-to-Magic legendary creature cards that can each serve as the deck’s commander
  • 98 Non-foil cards
   • 10 New-to-Magic cards
   • 88 Reprints and Murders at Karlov Manor cards, including multiples of basic lands
 • 1 Two-card Collector Booster Sample Pack that contains the following:
  • 1 Traditional foil or non-foil Booster Fun rare or mythic rare
   • This can be a card with the showcase magnified, showcase dossier, Ravnica City, borderless, or extended-art treatment.
  • 1 Traditional foil common or uncommon with the showcase dossier or showcase magnified treatment
 • 1 Foil-etched display commander (a thick cardstock copy of the commander card with foil etched into the card’s border and art; not legal in sanctioned Commander play)
 • 10 Double-sided tokens
 • 1 Deck box (that can hold 100 sleeved cards)
 • 1 Life wheel
 • 1 Strategy insert

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu