⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Paldean Fates Tech Sticker Collection (3 различни)

Има залиха

Contents:

This Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paldean Fates Tech Sticker Collection includes:

  • 1 foil promo card
  • 1 tech sticker
  • 3 Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paldean Fates booster packs
    • Each booster pack contains 10 cards and 1 Basic Energy. Cards vary by pack.
  • A code card for Pokémon TCG Live
Спореди
SKU: POK18-21-1 Категорија: -> Како да нарачам?

Shiny Fidough

Spruce up your tablet, laptop, or other tech device with a loyal and friendly Shiny Pokémon pal from the Paldea region! Inside this box, you’ll find a cool tech sticker and promo card featuring one of three Shiny Pokémon, plus booster packs from the special Scarlet & Violet—Paldean Fates expansion.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu