Safari Park Jr.

1,890.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 1
  • Вoзраст: 3+
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

 

Пронајди го вистинското место за сафари фотосесија!

Дивите животни сакаат да позираат, но потребно е да ја најдете вистинската локација за соодветното животно. Лавот не сака вода, слонот не може да се качува по карпите, а жирафите се превисоки за да влезат под крошната на дрвото.

Сафари сесијата може да почне!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1.  планирање
  2. говор
  3. решавање на проблеми
  4. визуелна перцепција

 

Main Menu