⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️
Untitled-3

Испорака на адреса

удобно и безбедно купување од дома

Македонски производи

ги поддржуваме македонските производители

Плаќање при прием

плаќате дури откако ќе го примите нарачаниот производ

Следете нè

можност да нè следите на социјалните мрежи

Што се Lazy Bags?

Lazy bags (beanbags, Sacco chair) е интересно парче мебел изработено од мека и удобна ткаенина и најчесто полнето со полиуретанска пена и ЕПС гранули. Lazy bags се разликуваат од другите видови столици и фотелји по тоа што тие немат дефинирана форма. Имено, формата на lazy bag ја прави самиот корисник, зависно од начинот на кој седи врз неа.

Зошто ви требат Lazy Bags?

Освен тоа што lazy bags се извонреден извор на комфор и релаксација, лесно можете да ги воочите и другите предности на ова парче мебел. Имено, столиците се приспособливи за секаков вид седење или лежење и овозможуваат уживање за секоја возраст. 

Елена Јованова

Прв пат видов вакво на одмор во Грција, и кога истражував за да купам наидов на вас, сега ги имам околу 2 години. Предобри се.

Милена Коцева

Најуникатниот поклон што го однесов на свадба е дефинитивно Lazy Bag..

Насер Реџепи

Предобар квалитет имам 30 парчиња од разни модели.

0 +
ПРОИЗВЕДЕНИ LAZY BAGS
0 +
ЗАДОВОЛНИ КУПУВАЧИ

Main Menu