Froggit

2,200.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 6+
  • Броj на играчи: 2-6
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Помогнете им на вашите жаби да ја преминат барата први и оневозможете ги другите играчи да го сторат тоа! Но, внимавајте на рибите! Тие можат да ја преплашат секоја жаба и да ја вратат на почеток. Возбудлива трка за два до шест играчи.

 

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. планирање
  2. решавање на проблеми
  3. меморија
  4. просторен увид
  5. концентрација

Main Menu