Pirates Jr – Hide & Seek

1,290.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 6+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Пловете по морињата! Најдете го богатството!

Плови по морињата и најди го богатството! Pirates Jr. – Hide & Seek ве предизвикува да ги распоредите четирите фигури за играње и да им помогнете на пиратите да го најдат она што им треба. Морските авантуристи, млади и стари, можат да ги истражат 60-те предизвици во овој сет.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. просторен увид
  3. решавање на проблеми
  4. визуелна перцепција
  5. планирање

Main Menu