Illusion

790.00 ден

Има залиха

  • Правила на македонски, српски, бошњачки и албански јазик
  • Број на играчи: 2-5
  • Времетраење:  15 мин
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: Nürnberger-Spielkarten-Verlag
Спореди

Дали им верувате на сопствените очи? Колку бои можете навистина да забележите? Овие прашања се движечката сила на Illusion, со правила кои овозможуваат веднаш да се почне со игра.

Степенот на илузија зависи од вашата лична перспектива.

Награди и признанија:

  • 2018 Golden Geek Best Party Game Nominee
  • 2018 Golden Geek Best Card Game Nominee

Main Menu