Penguins Pool Party

1,200.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 6+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

На пингвините им е време за пливање. Поставете ги на соодветното место во водата и опкружете ги со мраз, создавајќи го ледениот пејсаж.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

концентрација
планирање
решавање на проблеми
визуелна перцепција
планирање

Main Menu