Monsters Hide & Seek

1,290.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 6+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

 

Има ли чудовишта испод твојот кревет?

Постави ги 4-те делови од сложувалката, за да ги сокриеш сите чудовишта, освен оние кои се претставени во соодветниот предизвик.  60 предизвици за решавање, во компактна кутија, погодна за патување.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. просторен увид
  3. решавање на проблеми
  4. визуелна перцепција
  5. планирање

Main Menu