Penguins Huddle Up

1,790.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 2-4
  • Вoзраст: 6+
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Сите на купче, инаку – ќе се смрзнеме!

Соберете го на купче вашето пингвинско семјство, за да се згреете!

 

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. флексибилно размислување
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

 

Main Menu