Jump In’ Limited Edition

1,790.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 100
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Прескокнете ги пречките и опасностите и помогнете им на зајачињата да се сокријат во своите дупки! 

Посебно издание со 100 предизвици и компактна кутија лесна за пренос!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. логика
  3. решавање на проблеми
  4. просторен увид
  5. планирање

Main Menu