Shooting Stars

1,700.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 6+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Сега ме гледаш… сега веќе не!

Оваа игра со „5-ѕвездички“ е полна со магија! Можеш ли да ги наредиш фигурите за да ја рекреираш формата прикажана на сликата? Но, внимавај на ѕвездите што паѓаат! Бојата на ѕвездите се менува кога ќе ги свртиш фигурите. Shooting Stars е уникатна магична игра-сложувалка со 80 предизвици од лесни до експерт. Кој може да посака повеќе од тоа?

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. просторен увид
  2. планирање
  3. решавање на проблеми
  4. концентрација
  5. флексибилно размислување

Main Menu