Cats & Boxes

1,290.00 ден

Има залиха

  • Број на играчи: 1
  • Вoзраст: 7+
  • Број на предизвици: 60
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Мачињата се обидуваат да влезат во кутијата! Придвижувај ги се додека сите не бидат внатре! Можеш ли да ги сместиш на нивното омилено место за спиење?

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. концентрација
  2. просторен увид
  3. решавање на проблеми
  4. логика
  5. планирање

 

Main Menu