Gold Mine

690.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 7+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 48
  • Издавач: Smart Games
Спореди

Распоредете ги скалите правилно во рудникот за злато и помогнете му на џуџето да стигне до златото!
Компактен дизајн погоден за патувања!
Goldmine е магнетна игра со разни нивоа на тежина.

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. логика
  2. решавање на проблеми
  3. планирање

Main Menu