⚠️⚠️⚠️ ПОВТОРНО НА ЗАЛИХА: Чаршав со ластик⚠️⚠️⚠️

Zendikar Rising Collector Booster

1,500.00 ден

Има залиха

 • CARD STYLES NOT FOUND ANYWHERE ELSE. Collector Boosters are the only Zendikar Rising boosters that contain cards with extended art and the possibility of getting Expedition Lands in foil.
 • FOIL FULL-ART LANDS AND DOUBLE-FACED CARDS. Zendikar Rising brings a special kind of double-faced card to MTG: play the spell on one side or flip it over and play it as a land instead.
 • EXPLORE ZENDIKAR. On Zendikar, danger is the norm: wild terrain, cunning predators, and “the Roil”—violent ripples of change—all make life precarious and full of adventure.
 • Each Zendikar Rising Collector Booster contains 15 cards + 1 token:
  • 1 foil alternate frame rare, mythic or Expedition
  • 1 foil regular rare or mythic
  • 1 non-foil showcase / borderless rare or mythic
  • 1 non-foil extended art rare or mythic
  • 1 foil showcase common or uncommon
  • 2 non-foil showcase commons or uncommons
  • 2 foil regular uncommons
  • 5 foil regular commmons
  • 1 foil full-art basic land
  • 1 foil double-sided token
Спореди
SKU: WCMG17/5 Категорија: -> Како да нарачам?

PEERLESS WONDERS. Collector Boosters are a shortcut to the most precious cards in Zendikar Rising—open a pack and fill your binder with rares, foils, special art, and showcase frames. PERILOUS ADVENTURES. Return to Zendikar, plane of thrilling adventure and treacherous wilds. Familiar characters and mechanics are back, but plenty of secrets remain, still waiting to be explored. STRIKING LANDSCAPES. Step into one of the most epic landscapes in Magic history—full-art basic lands are back, a cycle of dual lands makes its debut, and there’s much more still to be revealed.

Како да нарачам?

Производите ги избирате со пребарување по www.depo.mk. Секој производ кој Ви се допаѓа го додавате во Вашата кошничка за купување. На крај, кликнувате на нарачај и ги внесувате Вашите еподатоци. Доколку сте регистрирани, системот автоматски ги памети Вашите податоци.

Колку чини испораката?

Испораката до дома чини 150 денари.

За колку време пристигнува нарачката.

Во зависност од местото каде треба да се достави, нарачките стигнуваат во период од 2 до 5 работни денови

Како може да платам?

Постојат две опции. Може да платите со картичка или при примање на производите во готово.

Што ако доцни нарачката?

Најпрво јавете се во нашиот соработник за достава Карго Експрес, во Вашиот град, повикајте се на нарачката од DEPO, и договорете кога може да Ви ја достават. Доколку не е таму, контактирајте не на fb messenger, viber или на телефон.

Дали може да купам подарок и да се испорача некому?

Да, може. Ставете го неговиот телефонски број за контакт и наведете ни дека е подарок.

Дали може да го вратам производот што го купив?

Производите кои се купени од DEPO.mk можат да бидат вратени или заменети, во случај ако не соодветствуваат со описот на истиот.

Производот треба да биде спакуван во оригиналното пакување и да не е користен. Доколку добиете оштетен производ, треба да реагирате веднаш и да биде заменет.

Main Menu