Penguins on Ice

1,790.00 ден

Има залиха

  • Возраст: 6 +
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 80
  • Издавач: Smart Games
Спореди

 

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  1. планирање
  2. концентрација
  3. просторен увид
  4. решавање на проблеми
  5. флексибилно размислување

Main Menu